Šport predstavlja velik del mojega življenja

Že od kar sem bil zelo mlad, sem se vedno zelo rad ukvarjal s športom. Tako pa je šport praktično predstavljal del mojega vsakdana, saj sem se skoraj vsak dan po šoli dobil s prijatelji in sošolci na igrišču, kjer pa smo nato skupaj igrali kakšen šport, kot na primer košarko, odbojko ali pa nogomet.

Nato, ko pa sem dopolnil 16 let, pa sem začel tudi trenirati svoj prvi šport. To pa je bil boks, saj sem se takrat začel zelo zanimati za borilne veščine in pa za kontaktne športe. Tako pa je to predstavljalo prvo športno aktivnost, ki sem jo začel resno trenirati. V temu pa sem res zelo užival, vendar pa so bili treningi boksa fizično in mentalno zelo zahtevni, kar pa je čisto logično, kajti gre za šport, pri kateremu se lahko resno poškodujemo. Po treh letih intenzivnih in rednih treningov, pa sem se lahko nato tudi udeležil raznih tekem, kjer pa sem bil relativno uspešen.

Šport predstavlja velik del mojega življenja

Čez nekaj let pa sem moral na žalost s temi treningi zaključiti, saj nisem več imel toliko časa, da bi se lahko resno ukvarjal s tem. 

Sedaj, ko pa sem starejši, pa je šport še vedno velik del mojega življenja, tako da se ni nič spremenilo. Tako se redno vsak teden odpravim na rekreacijo košarke, ter se med poletjem tudi skoraj vsak dan odpravim na kakšno igro odbojke na mivki, saj mi je ta postala zelo všeč. Nato pa sem nekaj časa nazaj odkril, oziroma preizkusil tudi nov šport, kateri me je začel zelo zanimati, ter je bil zelo prijeten. Ta pa je bil plezanje, kjer smo se s prijatelji tudi vsak teden odpravili do plezališča, oziroma do plezalne dvorane, ki je bila blizu našega kraja, ter so rekreativno plezali, kjer pa nam je bila ta telesna aktivnost res zelo zabavna.