Plovila Drago so znana po kakovosti in trpežnosti

Drago je grški izdelovalec plovil, ki je znan predvsem po izjemno kakovostnih in trpežnih izdelkih. Plovila tovrstnega proizvajalca se zlasti odlikujejo tudi po izjemno premišljeni razporeditvi prostora v plovilu. Nemčija je v tem hipu največji trg za Drago plovila. Posledično so vsa njihova plovila namenjena za prevoz po cesti s prikolico.

Najmanjši model v družini Drago plovil je označen s številko 515. S svojo dolžino 5,10 metra vam omogoča izjemno veliko.

Izvrstni grški proizvajalec plovil vsako leto preseneti s kakšnim novim modelom

Grški izvrstni izdelovalec plovil nas prav vsako leto preseneti s kakšnim novim modelom. Pred dvema letoma nas je na primer presenetil z novim modelom, ki ga lahko najdemo pod oznako Drago 601 SD. Na sploh se tovrstna plovila lahko pohvalijo z zelo inovativnim oblikovanjem. Še posebej pa se je to pokazalo pri tem modelu.

Kljub svojim precej majhnim dimenzijam se lahko model Drago 601 SD pohvali s precej prostorno kabino. V njej lahko prespijo tudi do tri osebe. Na premcu ima zadosti veliko kopalno ploščad. Pod njo pa se skriva prav tako dovolj prostorna kabina, ki vključuje dvojno ležišče. Po potrebi pa lahko dve osebi prespita tudi na krmi. Klop na tem delu se namreč lahko hitro ter preprosto prelevi v dvojno ležišče.

Drago 21 pa ponuja še veliko več

Pred dvema letoma se je na trgu pojavilo še eno plovilo. To je Drago 21. Takšna vrsta pa uporabniku lahko ponudi še veliko več. Premec plovila je zelo močno dvignjen. Posledično je povečana tudi prostornost same kabine. V njej lahko prenočita dve osebi. Na voljo imata tudi toaletni prostor in še prijetno zasnovan kuhinjski kotiček. Dovolj prostora je tudi za namestitev pomivalnega korita, hladilnika ter kuhalnika. Na krmi pa se nahaja zelo udobna sedežna garnitura.

Dobrodošla plovila vrhunskega proizvajalca Drago!