Ročne ure so mi že od nekdaj zelo všeč

Ročne ure so mi že od nekdaj zelo všeč

Že kar nekaj let, so ročne ure sedaj moja zelo velika strast. Tako pa se mi je doma tudi že nabrala kar velika kolekcija različnih ročnih ur, katere pa lahko nato kombiniram z raznimi oblekami in stili, tako da sem s tem poskrbel za to, da imam čim boljši stil, kar pa mi je bilo takrat, ko sem se začel zanimati za ročne ure, zelo pomembno. 

Poleg tega, da pa sem kupoval ročne ure samo zase, katere pa so skozi čas postajale malo bolj prestižne, pa sem se tudi malo bolj resno začel ukvarjati s tem. Tako pa me je ogledovanje in nakupovanje raznih ur, naučilo ogromno o temu trgu. To znanje pa mi je nato omogočalo, da sem se lahko tudi sam začel ukvarjati s prodajanjem ročnih ur, saj sem videl, da je na temu zelo velikemu trgu, ogromno prostora in priložnosti, kjer bi bilo mogoče narediti nekaj denarja. 

Zato pa sem se začel odpravljati po raznih prodajaln ur, kjer se je bilo mogoče pogajati za razne cene različnih ur. Nato pa sem lahko ure, ki sem jih kupil po ugodnih cenah, prodal naprej, ter pri temu naredil kakšen profit. Bolj kot pa sem se ukvarjal s tem, več sem se naučil, že o sami prodaji, ter načinu pogajanja, kar pa mi je nato prinašalo še večji dobiček. Prav tako pa sem nato dobil tudi kar nekaj vez v tej industriji, tako da sem potem veliko lažje dobival razne kupčije. Tako pa mi je ta industrija in to okolje omogočilo, da sem lahko kar dobro zaslužil s hobijem, katerega pa sem imel zelo rad, torej ročne ure. Na vsake toliko časa, pa sem kakšno uro, ki sem jo kupil tudi obdržal, če mi je bila ta še posebej všeč.