Air Jordan so predstavljali velik del moje kolekcije

Doma imam sedaj že res zelo veliko kolekcijo raznih čevljev, saj sem jih začel nekako zbirati, ko sem prišel v srednjo šolo. Tako pa sem v srednji šoli začel prvič dajati nekoliko več poudarka na to, kaj nosim in sem se začel zato malo bolj rihtati. Tako pa sem ugotovil, da mi dobri čevlji, lahko konkretno izboljšajo moj stil. 

Večino časa pa sem bil najbolj navdušen nad znamko čevljev Nike. Tako se mi je zdela ta znamka najbolj kvalitetna in pa tudi estetsko še najboljša. Prav tako pa sem se tukaj zaljubil tudi v čevlje Air Jordan. Ti pa so mi bili všeč do te mere, da sem si nato skozi leta kupil res ogromno različnih različic tega čevlja.

Air Jordan so predstavljali velik del moje kolekcije

Air Jordan pa so mi postali tako všeč, predvsem zaradi samega izgleda čevlja in pa tudi glede košarkarske zgodovine, ki jo ima ta čevelj, saj sem zelo velik navdušenec košarke.

No kar pa se tiče estetike, pa mi je bila najbolj všeč ta višina, ki jo je imel čevelj Air Jordan. Tako so segli čez gleženj, kar pa je bilo nekoliko novo v tej sceni čevljev. Nadaljnjo pa so bili Nike Air Jordan znani še po njihovih barvnih kombinacijah. Večina čevljev je bilo kombiniranih zgolj z dvema barvama in pa črnim Nike znakom. Tako pa mi je bila ta preprostost zelo všeč in pa je poskrbela za to, da se je čevlje nato dalo zelo enostavno kombinirati z raznimi oblačili. No to, da pa so imeli Air Jordan čevlji samo po dve brvi na čevlju hkrati, pa je vodilo nato v to, da sem si kupil res veliko teh čevljev, saj so mi bile vse barvne kombinacije res zelo všeč, ter sem jih želel dodati k svoji kolekciji.

No tako pa te svoje kolekcije, ki sem jo skozi leta nabral, niti malo ne obžalujem, saj vse te čevlje nosim še vedno.